Cruiseterminal IJmuiden

Cruiseterminal IJmuiden Felison
Cruiseterminal IJmuiden

IJmuiden heeft twee terminals, de Felison Terminal en de Felison Cruiseterminal. Vanaf de Felison Terminal vertrekt de DFDS ferry naar Engeland en doet dienst als terminal voor de wat kleinere cruiseschepen. De Felison Cruiseterminal is veel ruimer en geschikt voor de grotere cruiseschepen.

Altijd al per cruiseschip door de indrukwekkende Noorse Fjorden willen varen? Bij Stip Reizen boek je jouw ideale cruise vakantie! De cruise start veelal vanuit een Nederlandse haven: Rotterdam, Amsterdam of IJmuiden.
Tijdens jouw Noorse fjorden cruise geniet je van adembenemende uitzichten en pittoreske Noord-Europese steden. Bij Stip Reizen kun je kiezen uit een groot aantal cruises naar de Noorse Fjorden. Bekijk ons actuele aanbod en boek direct online!

Bekijk de aankomst- en vertrektijden Cruiseterminal IJmuiden.

Terminal IJmuiden

In IJmuiden worden jaarlijks diverse zeecruiseschepen verwelkomd. De cruiseschepen doen IJmuiden aan en de organisatie van Felison zorgt voor de coördinatie en voor een efficiënte afhandeling van de ontvangst van de passagiers. De terminal is heeft moderne voorzieningen voor het inschepen en inladen. De terminal heeft een prettige vertrekhal waar u een bar, en diverse tv-schermen aantreft.

Parkeren bij de Felison Cruise Terminal van IJmuiden
De terminal heeft een parkeerterrein die u kunt reserveren.
Lees meer over het parkeren bij de Terminal.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u voor of na uw cruise in IJmuiden zult moeten overnachten.
Bekijk de mogelijkheden.

Adres Felison Cruise Terminal
Cruiseboulevard 10
1976 EB IJmuiden
Bij gebruik van een navigatiesysteem:
Volendamkade 1,
IJmuiden

Adres Felison Terminal
Sluisplein 55
1975 AG IJmuiden


Cruiseterminals