Ferry terminal Hoek van Holland

Hoek van Holland

Hoek van Holland is een levendige en drukbezochte havenstad aan de Nederlandse kust, waar de ferry terminal van Stena Line is gevestigd.

Meer informatie en boekingen Stena Line

Het is een populaire bestemming voor toeristen en vervoert dagelijks vele passagiers en vrachtwagens naar Engeland. Dit gebeurt via de overtocht van Stena Line, één van de grootste rederijen in Europa. De overtocht naar Harwich is een belangrijke verbinding voor zowel toeristen als zakenmensen. en vormt een essentieel onderdeel van de economie van Hoek van Holland.

Stena Line is opgericht in 1962 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende rederij met een groot aantal schepen en routes door Europa. Het bedrijf is er trots op dat het een veilige, comfortabele en efficiënte dienstverlening biedt aan al haar passagiers en klanten. De overtocht van Hoek van Holland naar Harwich is één van de meest populaire en drukbezochte routes van Stena Line, en het bedrijf heeft zich daarom gericht op het verbeteren van deze route door middel van nieuwe en moderne schepen en technologieën.

De overtocht van Hoek van Holland naar Harwich biedt passagiers een aangename en comfortabele reiservaring. Stena Line biedt verschillende accommodatie-opties aan, van luxe cabines (waarvan u hieronder een voorbeeld ziet) tot standaard zitplaatsen, en biedt ook diverse entertainment- en eetmogelijkheden aan boord. Passagiers kunnen ook gebruikmaken van de winkels, bars en restaurants op het schip, evenals verschillende activiteiten en faciliteiten voor kinderen.

Meer informatie en boekingen Stena Line

Bovenstaande foto’s aan boord van ferry Stena Britannica

Voor zakenmensen en vrachtwagenchauffeurs is de overtocht naar Harwich een belangrijke verbinding voor handel tussen Nederland en Engeland. Stena Line biedt specifieke diensten aan voor zakelijke klanten, zoals vergaderruimtes en snellere douaneprocedures. Ook is er voldoende opbergruimte voor vrachtwagens en andere voertuigen, waardoor de overtocht efficiënt en tijdbesparend kan verlopen.

Hoek van Holland speelt een belangrijke rol in de economie van Nederland als belangrijk knooppunt voor vervoer en handel met Engeland. De overtocht van Stena Line is hier een belangrijk onderdeel van en biedt een snelle en gemakkelijke manier om de Nederlandse en Engelse economieën te verbinden. Stena Line blijft zich inzetten voor het verbeteren van deze route door middel van nieuwe technologieën en innovaties, en blijft streven naar een nog betere dienstverlening aan haar passagiers en klanten.

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Hoek van Holland en Stena Line, met plannen voor uitbreiding en verbetering van de haven en de overtocht naar Harwich. Stena Line blijft zich richten op de verbetering van de klanttevredenheid en het bieden van een veilige en comfortabele reiservaring voor alle passagiers.

In samenwerking met de lokale gemeenschap en overheden, blijft Hoek van Holland zich richten op de ontwikkeling en groei van de havenstad als een belangrijke verbinding tussen Nederland en Engeland. De overtocht van Stena Line naar Harwich blijft een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling en zal in de toekomst nog verder worden verbeterd.

In conclusie is Hoek van Holland en Stena Line een uitstekend voorbeeld van samenwerking tussen de lokale economie en de rederij, en blijft het streven naar verbetering en groei voor de toekomst. De overtocht naar Harwich zal altijd een belangrijke verbinding blijven tussen Nederland en Engeland, en Stena Line blijft zich inzetten om deze route nog beter en efficiënter te maken.

Meer informatie en boekingen Stena Line


Adresgegevens Ferry Stena Line Hoek van Holland – Engeland ingang
Stationsweg 5,
3151 HR Hoek van Holland
Zie ook onderaan deze pagina de locatie via Google Maps.

Parkeerkosten: Check de link voor parkeertarieven.


Alle Stena Line routes:
Meer informatie en boekingen Stena Line

Noordzee

 • Hoek van Holland (Nederland) – Harwich (Engeland)

Scandinavië

 • Kiel (Duitsland) – Göteborg (Zweden)
 • Frederikshavn (Denemarken) – Göteborg (Zweden)
 • Grena (Denemarken) – Halmstad (Zweden)
 • Rostock (Duitsland) – Trelleborg (Zweden)
 • Travemünde (Duitsland) – Liepaja (Letland)
 • Gdynia (Polen) – Karlskrona (Zweden)
 • Ventspils (Letland) – Nynäshamn (Zweden) 

Ierse Zee

 • Fishguard (Engeland) – Rosslare (Ierland)
 • Holyhead (Engeland) – Dublin (Ierland)
 • Liverpool (Engeland) – Belfast (Ierland)
 • Cairnryan (Schotland) – Belfast (Ierland)
 • Rosslare (Ierland) – Cherbourg (Frankrijk)


Cruiseterminals