P&O ferry terminal Rotterdam

Iedereen kent natuurlijk Rotterdam als grote havenstad. Aan de zuidzijde in de haven is de P&O ferry terminal Rotterdam, waar vandaan de ferry’s van P&O naar het Engelse Hull vertrekken.

Meer informatie en boekingen P&O

Als je van Rotterdam naar Hull wilt reizen, is er geen betere manier om dat te doen dan met de P&O ferry. Deze oversteek is al jarenlang een populaire route voor vakantiegangers en zakenreizigers die tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk reizen.

In de afgelopen jaren is het reizen per ferry steeds populairder geworden. Het is een comfortabele en ontspannen manier van reizen. Eén van de populaire ferry-routes is de oversteek van de P&O ferry van Rotterdam naar Hull. Deze route biedt veel voordelen voor reizigers en is daarom zeker een aanrader.

De P&O ferry van Rotterdam naar Hull is een dagelijkse dienst die wordt uitgevoerd door P&O Ferry. De veerboten zijn modern, ruim en van alle gemakken voorzien. Ze bieden een uitstekende service en hebben alles wat je nodig hebt voor een comfortabele overtocht. Dit maakt de reis niet alleen prettig, maar ook ontspannend.

Een groot voordeel van deze ferry-route is de snelheid en de frequentie. De ferry vertrekt dagelijks vanuit Rotterdam en de overtocht duurt ongeveer 12 uur. Dit betekent dat je ’s nachts kunt reizen en ’s ochtends aankomt in Hull. Dit is vooral handig als je van plan bent om verder te reizen naar andere delen van Engeland. Bovendien biedt P&O regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen, waardoor de overtocht nog betaalbaarder wordt.

Meer informatie en boekingen P&O

Comfortabel reizen

Een van de grootste voordelen van de P&O ferry is het comfortabele reizen dat het biedt. De schepen zijn voorzien van alle gemakken en voorzieningen die je nodig hebt om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn restaurants aan boord waar je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. Er zijn ook bars waar je een drankje kunt drinken terwijl je van het uitzicht op de Noordzee geniet. Verder is er wifi beschikbaar, zodat je verbonden kunt blijven met het thuisfront of met je werk.

Daarnaast zijn de hutten op de P&O ferry van hoge kwaliteit. Ze zijn voorzien van comfortabele bedden en bieden voldoende ruimte om je bagage op te bergen. Als je echt in stijl wilt reizen, kun je een luxe hut boeken met een eigen badkamer en zelfs een balkon.

Flexibele reisopties

Een ander voordeel van de P&O ferry is de flexibiliteit van de reisopties. Er zijn dagelijkse overtochten beschikbaar, zodat je op elk moment van de dag kunt vertrekken. Bovendien kun je kiezen uit verschillende reisopties, zoals een enkele reis, retour of zelfs een langere vakantie waarbij je verschillende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk bezoekt.

Daarnaast is het gemakkelijk om je reis te plannen en te boeken. Je kunt je reisdata, vertrek- en aankomsttijden en zelfs je hut of zitplaatsen eenvoudig online boeken. Zo kun je snel en gemakkelijk je reis plannen en kun je erop vertrouwen dat alles geregeld is voor vertrek.

Meer informatie en boekingen P&O


Adresgegevens P&O Ferries Rotterdam – Engeland ingang
Luxemburgweg 2
3198 LG Europoort Rotterdam
Zie ook onderaan deze pagina de locatie via Google Maps.

Parkeerkosten: Check de link voor parkeertarieven.


Alle P&O routes:
Meer informatie en boekingen P&O

Verdere ferryroutes voor personenvervoer

Calais – Dover
Dublin – Liverpool (geen voetpassagiers)
Larne – CairnryanCruiseterminals